Lentella vermella

Orixe: Canadá

Ricas en hidratos de carbono, proteínas, fibra, vitaminas, minerais e un baixo contido en graxas. Recomendadas para persoas con problemas dixestivos.

Recomendacións: 15 minutos de cocción sen remollo previo. Recomendada para todo tipo de sopas, cremas ou purés. Moi utilizada como alternativa vexetariana na elaboración de albóndegas, hamburguesas, recheos para vexetais e patés. Acompañar con sofrito ou con especias.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: