Garavanzo branco lechoso

Orixe: Andalucía

Garavanzo andaluz por excelencia cultivado nas provincias de Huelva, Sevilla, Cádiz e Córdoba. De cor moi branca e relevo moi marcado. Tamaño grande, tenro e cremoso cunha pel suave. Capta moi facilmente o líquido da cocción.

Recomendacións: Combina moi ben con guisos de marisco e peixe. Moi saboroso en ensaladas frías, pratos con verduras e hortalizas ou ao forno. É o garavanzo máis indicado para o humus así como todos os pratos que requiran un aporte de cremosidade. Cocción durante 1 hora e 30 minutos na cazola (ou 30 minutos a presión).

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: