Faba verdina galega

Orixe: Galicia (España)

Faba moi valorada na cociña. Colleitase antes da súa maduración. Grao plano e mediano de cor verde clara e pel moi fina inapreciable trala cocción. O grao nunca se desfai e presenta unha textura manteigosa.

Recomendacións: Ideal para pratos con mariscos. Recoméndase hidratala durante 12 horas antes da cocción.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: