Faba pinta

Orixe: León (España)

Grao elíptico de tamaño medio de cor canela raiada. O grao conserva a integridade trala cocción cunha textura manteigosa e a pel queda branda dando como resultado caldos escuros e saborosos. Elevado contido en ferro.

Recomendacións: Pratos típicos do centro e norte de España. Cocción durante 1 hora a 1 hora e 35 minutos na cazola (ou 25-40 minutos a presión).

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: