Arroz Thai xasmín

Orixe: Camboxa

Arroz de grao longo, fino e translúcido que posúe un agradable aroma floral a xasmín e sabor suave. Ten un elevado contido en amidón polo que antes de ser cociñado recoméndase lavalo varias veces.

Recomendacións: Moi recomendado para a elaboración de todo tipo de pratos orientais. Cociñar con 2- 2,5 partes de auga por cada parte de arroz. Recoméndase unha cocción de 15 minutos e un período de repouso de entre 5 e 10 minutos.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: