“Arroz” salvaxe

Orixe: Canadá

Grao estreito e escuro, moi perfumado e baixo contido en sodio e alto en aminoácidos e fibra. Rico en cinc, fósforo, magnesio, ferro, potasio, cobre e vitaminas do grupo B. Apto para celíacos.

Recomendacións: Ideal combinado con verduras, carnes, peixes e froita. Só ou combinado con arroces tradicionais (do mesmo tempo de cocción) en pratos con setas, verduras, hortalizas, froitos secos e salsa de soia, mostaza ou curry. Cocción de 25 a 30 minutos.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: