Arroz redondo

Orixe: Valencia (España)

Arroz redondo con grao semiperlado de cor branca uniforme. Ten un contido elevado en amilopectina o que lle confire a súa gran capacidade para absorber os sabores doutros alimentos, incluídas carnes, peixes ou mariscos.

Recomendacións: Ideal para pratos da gastronomía mediterránea como paellas, arroces de mariscos, arroces ao forno, caldosos ou melosos. Recoméndase unha cocción de 15 minutos e deixar 5 minutos de repouso.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: