Arroz negro

O  arroz negro (tamén coñecido como arroz prohibido) é un arroz cun lixeiro sabor doce, de textura crocante e tenra. É rico en antocianinas, pigmentos antioxidantes que lle confiren a súa coloración única.

Recomendacións: Cociñar durante 40 minutos. Para potenciar o seu sabor recoméndase saltealo con aceite ou simplemente aliñalo con AOVE.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: