Arroz longo integral ECO

Orixe: Italia.

O arroz longo integral de produción ecolóxica conserva todo o farelo que lle confire a súa cor característica e o converte nunha excelente fonte de fibra. O farelo tamén fai que conserve todo o valor nutritivo sendo máis rico en vitaminas do grupo B, vitamina D, magnesio, calcio, potasio e ferro que o arroz branco pero cun menor índice glicémico. Amais, o farelo fai que a súa dixestión sexa máis lenta polo que produce unha maior sensación de saciedade. 

Recomendacións: Ideal para , salteados, ensaladas, guarnicións, pratos con verduras e legumes. Tres partes auga por cada unha de arroz. Tempo de cocción de 25 a 30 minutos. Deixar repousar 10’ tapado.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: