Arroz glutinoso (Sushi)

Orixe: Asia

Arroz de grao redondo, da variedade japonica, con grao cristalino e cor branca uniforme. Trátase dun grao glutinoso, doce, cremoso e seco unha vez cociñado.

Recomendacións: Para elaborar sushi recoméndase aclarar varias veces en auga fría antes da cocción para eliminar o exceso de amidón e deixar repousar unha hora antes de cociñalo. Ideal para as variedade de sushi Maki, Uramaki e Nigiri. Cociñar con 1,25 partes de auga por cada parte de arroz. Recoméndase unha cocción de 8 minutos e un período de repouso de entre 5 minutos.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: