Arroz basmati

Orixe: Pakistan

Saboroso e de marcado aroma o arroz basmati caracterízase polo seu grao fino e longo. O seu contido en nutrientes é o máis alto de tódolos arroces. É rico en amilosa polo que é moi fácil de preparar para que quede solto.

Recomendacións: Recoméndase o seu uso para pilafs, currys, biryanis ou ensaladas. Deixar a remollo previo durante 30’. Cociñar con 1,25 partes de auga por cada parte de arroz de 15 a 20 minutos.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: